Haber Açıklama

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan TORUNOĞULLARI ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer AYKAÇ, Miraç Efe DOĞAN, Necati KAYA, Mehmet ÖZDEMİR, Abdullah TAŞ, Yalçın COŞKUN, Ferhat KANAR, Mustafa ERGÜMER, Mustafa ÇEVLİK ve Fethiye Kartal Yuvası işletmecisi Serhat YILMAZ Fethiye Belediyesi’ne ziyarette bulundular.

Fethiye belediyesi yetkililerinden Süreyya ALİM- Plan Proje Müdürü, Hakan ALP- Mali Hizmetler Müdürü, Eyüp ASYALI- Basın Danışmanı, Turgut SEVİK- Emlak ve Çevre Temizlik Servis Sorumlusu

Çağdaş SEVEROĞLU- İcra Memuru, Can Mete TUNÇEL- Strateji Planlama Memuru, Ramazan GÖNÜL- Evrak Kayıt Arşiv Birim Sorumlusu ile bir araya gelen Başkan Torunoğulları; Derneğe kayıtlı olan üyelerimize ziyaretlerimiz devam etmektedir. Fethiye belediyesinde görev alan üyelerimizin yeni üye kimlik kartlarını ve Fethiye Kartal Yuvasından aldığımız Lisanslı Ürünlerimizi üyelerimize teslim ettik.

Derneğimizle ilgili yeni projelerimizi sevgili üyelerimiz ile paylaşıp fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yeni dönemde dernek üyelerimizinde bu projelerde bizim yanımızda olması bize ayrı bir gurur vermektedir. Yeni yıl itibariyle yapacak olacağımız çalışmalarda armamızı en iyi şekilde temsil ederek tüm taraftarlarımızla beraber Beşiktaşımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.