Haber Açıklama

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanımız Özkan Torunoğulları ve Fethiye Kartal Yuvası işlemecisi Serhat Yılmaz Beşiktaş Kulübüne ziyarette bulundu.

BJK Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan ile görüşen ikili Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği hakkında detaylı bilgiler verdi. Derneğin yeni projelerinin ve faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda, BJK Taraftarlar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan ‘Yapacağınız her türlü organizasyon, faaliyet ve sosyal sorumluluk projelerinde Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin yanında olduklarını belirterek başarı dileklerinde bulundu’.

Daha sonra alt yapımızın bulunduğu Fulya Tesislerinde alt yapı koordinatörü Ufuk Pak ile bir araya gelinerek tesisler gezildi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesislerine de ziyarette bulunan Başkan Torunoğulları, Serhat Yılmaz ve Ogün Torunoğulları tesis müdürü İlker Yılmaz tarafından karşılanıp tesislerde futbolcularımız için yeni yapılan yerleri dolaştılar.

Keyifli sohbetin ve gezinin yapıldığı tesislerde Başkan Özkan Torunoğulları başarı dileklerinde bulunarak tesislerden ayrıldı.